Esimene Perefestival Lasteparadiis juba sel laupäeval!

Esimene Perefestival Lasteparadiis juba sel laupäeval!

Juba sel laupäeval, 25. mail toimubki esmakordselt  perefestival „Lasteparadiis“. Festivali territooriumile on üles seatud erinevad võistlus- ja tegevuste alad, õpitoad nii lastele kui nende vanematele, mänguplatsid, lisaks ka toodete ja teenuste presenteerimise ja eksponeerimise alad.

Terve päeva vältel toimub pealaval meelelahutusprogramm, lisaks suur lastejooks, lasteteater „Sõber“ ja lõbustusatraktsioonid lastele. Perefestivali lõpetab Lenna Kuurmaa ja Juss Haasma kontsert.

Beebi- ja väikelaste ala on mõeldud pere kõige pisematele ja nende vanematele. Kohal on Mamas’ Heaven beebitelk, et toetada lapsevanemate mugavamat osalemist beebiga väliüritusel. PartnerAkro akrobaatika-ja tsirkusekool pakub beebialal treeninguid pisipõnnidele koos vanematega, toimuvad ka erinevad joogaõpitoad.

Lisaks saab beebi- ja väikelastealal osa võtta praktilistest töötubadest, loengutest ja vestlusringidest. Näiteks õpetab logopeed ja kirjastaja Liina Velner, kuidas arendada lapse kõnet pildiraamatute kaudu, Ülle Lember räägib beebide unest, Suukool suu hügieenist.

Spordi ja huvitegevuste alal tutvustatakse vabaaja tegevusi ning saab kõiges ise kätt proovida. Lastele pakuvad osavusmänge ja osavussõite Rattaklubi CFC, oma täpsuse ja osavuse saab proovile panna ka Militaarseikluse telgis, Maanteeamet õpetab liiklusohustust ja viib läbi viktoriine. Kõik tsirkuse huvilised saavad selgeks õppida mõned tsirkusetrikid või osaleda koguni PartnerAkro akrobaatika-ja tsirkusekooli töötoas. Siit leiab ka Elamusgolfi minigolfiraja, mis on eriefektidega varustatud aktiivne, kaasahaarav ja meelelahutuslik minigolf ning kõik hüpitshüppamise huvilised saavad tutvuda Trikit Hüpitshüppamise klubiga.

Laadaalal leiab Eesti käsitöö ja disainitooted. Erinevad disainerid ja käsitöölised pakuvad lasteriideid, aksessuaare, lastetoa sisustuselemente, puidust mänguasju, tekstiilitooteid ja riided leiab selga ka nukkudele.

Piknikualal saab kõhu täis ja magusatänaval suu magusaks! Eksponentide alal presenteerivad oma tooteid erinevad ettevõtted ja kohal on ka mitmed õpilasfirmad. Avatud on miniloomaaed, kus toimuvad giidiga ekskursioonid ja saab teha hobusõitu.

Olete kõik oodatud veetma laupäeva Vanamõisa Vabaõhukeskuses!